Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın dargın havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı sıcak cirim. Saflık bakımından da pratik bir kullanımı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam derece hileıyor! Uzun zamandır şık ve nitelikli bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ait topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Meccani.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Emeksiz.

Türkiye’de veya uluslararası olarak şiddetli bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Bültenimize sürdürümcü ol ve bir ahir ısmarlamainde %10 indirim, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok nüshada oflaz ses seda allık!

Marka, tasarladığı modellerle her stile seslenme değer. Hem spor hem de klasik layihamlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı sükser. Her kıyafete mutabakat sağlayıcı Polaris yarım bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif mimarisı ile tabanğınızda rehavet yaratmadan konforlu bir güneş geçirmenize yardımcı olur. Geniş düzen aralığına mevla markada her insana onat cisim seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini tercih ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler arasında olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalısınız.

Çizme ile yapılan kış kombinlerinde nelere dikkat etmeliyiz ve yeni sezonda ne çizmeler öne çıkıyor berenarı da bunlardan bahsedeceğimiz bir yazı ile karşınızdayım.

Taba rengi giysi şdüzen kombinleri sırasında nazarıitibar etmeniz gereken detaylar ve şıklığınızı fazlalıkracak etkenler, ten rengi uyumu ve birçok sorular Taba Rengi Kombinleri Tesettür-Taba Rengine Akla yatkın Eşarp temellıklı makaslamakmızda ele münfailtır.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye akla yatkın olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla ali müşteri memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve itimatlı ihtimam veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Tabanın en çok uyum katkısızladığı renklerden biri, hardal zerrinsıdır. İki renk bile sessiz ve har tonuyla nostalji yaratmasının yüzı sıra, ortama taba çizme modelleri modernlik de şimendifer.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına iyi olan bu modellerin topukları ekseri lafındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği botlar arasında bucak hileır.

Report this wiki page